iFixit prezintă laveta Apple în valoare de 20 de dolari. Cât de utilă este așa-numita „iCârpă”?

Dacă în cazul dispozitivelor poți realiza câteva teste de performanță, noua laveta de la Apple poate fi testată doar ștergând suprafețele, astfel că cei de la iFixit au decis să facă o analiză mai amănunțită pentru a vedea dacă într-adevăr aceasta merită cei 20 de dolari. 

„iCârpa” este livrată într-o cutie de carton și, la o primă vedere, pare să aibă în compoziție material moale folosit la interiorul huselor de protecție pentru ecranul tabletelor iPad. Laveta pare să fie construită din două straturi de material textil, sintetic, care imită pielea întoarsă sau Alcantara. Într-unul dintre colțuri poate fi observat logo-ul Apple, iar cu ajutorul unei lentile macro, se pot vedea micro-fibrele care ajută la ștergerea eficientă a ecranelor. 

Cei de la iFixit au tăiat cârpa pentru a descoperi ceva „inedit” care ar justifica cei 20 de dolari. Se pare că nu există nimic la interior, în afara celor două bucăți de material. Pentru că a fost nevoie să taie o bucată din lavetă și aceasta nu a putut fi reatașată, iCârpa a primit 0/10.

În același articol, specialiștii de la iFixit au testat dezasamblarea noilor MacBook Pro, care vin cu baterii mai ușor de schimbat decât modelele anterioare, însă multe dintre elemente rămân încă „nereparabile”. La acest capitol, laptop-urile au primit 4/10. 

Sursă: go4it.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>