Microsoft depășește Apple în topul celor mai valoroase companii din lume

Gigantul tehnologic este este la un pas de a deveni cea mai valoroasă companie publică din lume. Apple a publicat la mijlocul acestei săptămâni rezultate puternice, însă a anunțat pierderi în valoare de 6 miliarde de dolari din cauza constrângerilor lanțului de aprovizionare, în timp ce Microsoft a dezvăluit câștiguri pozitive sporite pentru Office, Windows și produsele sale cloud. 

Potrivit unui articol publicat de CNBC, la sfârșitul zilei, capitalizarea pieței Microsoft a fost de aproape 2,49 trilioane de dolari, în timp ce Apple a înregistrat o valoare aproximativă de 2,46 trilioane de dolari. Nu este prima dată când compania își întrece rivalul. Microsoft  a depășit capitalizarea de piață a Apple pentru prima dată în 2010, apoi 2018 și din nou în iulie 2020. 

Apple este considerat unul dintre cei mai mari lideri de piață din ultimii ani, fiind prima companie din SUA care a atins o capitalizare de piață de 1 trilion de dolari în 2018 și, doar doi ani mai târziu, devenind prima companie din SUA care a atins o capitalizare de piață de 2 trilioane de dolari. 

Sursă: theverge.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>