Telegram înregistrează peste 1 miliard de descărcări în Google Play Store

Telegram se alătură clubului de aplicații care au înregistrat peste un miliard de descărcări pe Google Play Store. Pe lângă popularitatea aplicației, creșterea bruscă ar putea fi legată de întreruperile majore ale platformelor de socializare. 

Toate aplicațiile deținute de Facebook au fost inaccesibile timp de câteva ore din cauza modificărilor de configurație din 4 octombrie, împingând mulți utilizatori să treacă la Telegram. Fondatorul a spus că aplicația a câștigat peste 70 de milioane de utilizatori noi la începutul acestei luni. 

În luna august, Telegram a depășit punctul de reper al unui miliard de descărcări la nivel global, conform datelor Sensor Tower. Alte aplicații de pe listă au inclus WhatsApp, Messenger, Facebook, Instagram, Snapchat, Spotify și Netflix. Datele au arătat, de asemenea, că India reprezintă cea mai mare piață de utilizatori ai aplicației, înregistrând aproximativ 22% din instalările sale pe toată durata de viață.

Următoarele locuri în clasament sunt ocupate de Rusia și Indonezia, cu 10%, respectiv 8% din totalul instalărilor sale. Telegrama a crescut, de asemenea, cu 214,7 milioane de utilizatori în prima jumătate a acestui an, înregistrând o creștere de 61% față de anul precedent. 

Sursă: gadgets.ndtv.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>