Huawei Enjoy 20e se pregătește pentru debutul oficial de luna viitoare

Producătorul chinez se pregătește pentru lansarea noului Huawei Enjoy 20e, programată în luna noiembrie, potrivit surselor oficiale. Lista de specificații cheie care însoțește noul smartphone include o baterie de 5.000 mAh, ecran HD de 6.3 inci și 128 GB de stocare la bord. În plus, sursele au anunțat deja că noua generație va fi disponibilă în două culori: verde și violet. 

În ceea ce privește designul noului model, panoul din spate afișează o configurație duală a camerei din spate, cu blițul LED montat între cele două obiective nespecificate. În paralel, imaginile dezvăluite prezintă și un scaner de amprente, alături de cele două dungi curbate care traversează lungimea panoului din spate. 

Dispozitivul are un ecran de 6,3 inci cu un mic decupaj în partea de sus pentru o singură cameră frontală, poziționată într-o crestătură în stil de picătură de apă. Coloana din dreapta conține butoanele pentru controlul volumului și cel pentru alimentare, în timp ce partea din stanga găzduiește o intrare SIM. Conform datelor disponibile, este utilizat un panou format HD + cu o rezoluție de 1600 × 720 pixeli. Smartphone-ul se bazează pe unul dintre procesoarele MediaTek.

Sursă: gadgets.ndtv.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>