Halloween Kills Snap Lens îl aduce pe Michael Myers la viață în AR

Studioul de producție Universal Pictures și Snap Inc., compania americană de aparate foto și social media, apelează la tehnologia AR și volumetrică pentru a promova noul film Halloween Kills. 

Unul dintre cei mai emblematici ucigași mascați ai filmelor de groază, Michael Myers, se întoarce în cinematografe în acest weekend în Halloween Kills, a douăsprezecea ediție a francizei Halloween a lui John Carpenter. Pe lângă marele ecran, Michael Myers își face drum și către telefoanele inteligente, prin intermediul unui obiectiv Snapchat impresionant, care a fost creat folosind tehnologia volumetrică. 

Scanând codul Snap, puteți debloca un model 3D al răufăcătorului înconjurat de foc. În cele din urmă, psihopatul însetat de sânge va începe să se strecoare mai aproape înainte de a încerca să te taie cu cuțitul său de măcelar. 

Pentru a crea Halloween Kills Lens, Snapchat și Universal Pictures au cerut ajutorul unui actor costumat. Personajul a fost apoi adus la Metastage, un studio de captură volumetrică, unde au putut înregistra fiecare mișcare a interpretului în 3D. 

Sursă: vrscout.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>