Apple se pregătește să lanseze noi produse în cadrul unui eveniment anunțat luna aceasta

Gigantul american a anunțat la începutul acestei săptămâni că intenționează să organizeze un eveniment de lansare pe 18 octombrie, în cadrul căruia compania ar putea anunța noi laptopuri MacBook și căști AirPods. 

Se așteaptă ca AirPod-urile și ultimele generații de MacBook să primească o serie de actualizări, având în vedere că ultimele modele au fost lansate în 2019. Evenimentul va fi distribuit de Apple pe site-ul oficial, platformă dedicată evenimentelor virtuale de lansare încă de la începutul pandemiei. Compania lansează de obicei produse noi cu puțin timp înainte de a începe sezonul de cumpărături pentru sărbători, cea mai aglomerată perioadă a anului pentru vânzări. 

Apple și-a actualizat gama de laptopuri și desktop-uri pe MacOS pentru a rula pe propriile cipuril, în loc să folosească procesoare fabricate de Intel. Până în prezent, compania a lansat computerele MacBook Air, MacBook Pro, Mac Mini și iMac folosind cipurile sale, însă nu și-a actualizat încă cele mai puternice computere desktop, inclusiv desktopul Mac Pro și laptopurile MacBook Pro de dimensiuni mai mari. Luna trecută, Apple a anunțat noi modele de iPhone și Apple Watch. 

Sursă: cnbc.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>