Rabla Electrocasnice 202, sesiunea a doua, a fost confirmată

Cea de-a doua sesiune a programului Rabla Electrocasnice 2021 vine cu noi informații pentru cei care vor să-și schimbe produsul vechi cu un electrocasnic nou. Indiferent dacă faci sau nu parte din lista celor care au participat la prima sesiune, pentru a obține voucherul trebuie să te înscrii pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu (AFM).  

Instituția a reconfirmat faptul că va organiza o nouă sesiune a programului Rabla Electrocasnice, având în vedere că sumele rămase după finalizarea primelor trei etape sunt încă disponibile. AFM nu a stabilit însă un calendar de desfășurare, iar unul dintre motive ar putea fi faptul că și-a schimbat conducere din nou, la începutul acestei luni. 

Din cele 198.800 de vouchere generate pentru acest an, în prima sesiune s-au folosite doar 109.700, adică 55% din total. Pentru întreg programul, Ministerul Mediului a alocat 75 de milioane de lei, însă a rămas neconsumată suma de 34 de milioane de lei, care urmează să fie portată în a doua sesiune.

„Programul va fi relansat în 2021, pentru suma rămasă disponibilă și pentru aceleași categorii de echipamente ca și în prima sesiune a anului 2021. La momentul actual, nu avem informații cu privire la data de relansare a programului. Suma de 34 de milioane de lei este în continuare alocată programului, nefiind redistribuită pentru alte programe”, au răspuns oficialii instituției pentru Economica. 

Sursă: economica.net

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>