Modelele iPhone 14 Pro ar putea obține până la 2 TB spațiu de stocare

Seria iPhone 14 este încă la un an distanță de lansare, dar rapoartele care oferă informații despre următoarele modele de smartphone au început deja să-și facă treaba. Potrivit specialiștilor de la MyDrivers, iPhone 14 ar putea primi și opțiunea de stocare de 2 TB. Raportul susține că seria iPhone 14 va debuta cu stocări duble față de modelele abia ieșite pe piață. 

Cu toate acestea, este foarte probabil ca această variantă de stocare de 2 TB să fie limitată la modelele iPhone 14 Pro. Apple a dublat opțiunea maximă de stocare pe iPhone 13 la 1 TB anul acesta, însă rapoartele sugerează că iPhone 14 ar putea veni cu opțiunea de 2 TB în 2022. Versiunile iPhone 14 și iPhone 14 Max ar putea obține până la 1 TB de stocare, ceea ce ar reprezenta o lovitură pentru clienții care și-au comandat deja modelul iPhone 13 cu 512 GB. 

Deși pentru majoritatea dintre noi, un smartphone cu 2 TB spațiu de stocare pare oarecum ireal, funcțiile camerei de pe viitoarea generație de iPhone ar putea necesita spațiu de stocare suplimentar. În ceea ce privește caracteristicile modelelor iPhone 13 din gama actuală, camera vă permite să înregistrați imagini în format 4K ProRes la 30 fps pe varianta de 256 GB. 

Sursă: gadgets.ndtv.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>