Samsung Galaxy A33 va fi lansat în 2022, alături de modelele Galaxy A13, Galaxy A53 și Galaxy A73

Noul Galaxy A33 se pregătește pentru debutul oficial care va avea loc în cursul anului viitor, alături de alte smartphone-uri din seria Galaxy A, cum ar fi Galaxy A13, Galaxy A53 și Galaxy A73. Potrivit zvonurilor, modelul a fost gândit pentru a înlocui Samsung Galaxy A32, lansat la începutul acestui an în variantele 5G și 4G. 

În prezent, nu se știu prea multe despre Galaxy A33, însă au apărut rapoarte în online cu privire la smartphone-urile Galaxy A13 și Galaxy A73. La începutul acestei luni, Galaxy Club a dezvăluit teorii, potrivit cărora modelul Galaxy A13 ar fi cea mai ieftină ofertă 5G pusă la dispoziție de către gigantul tehnologic sud-coreean. 

Samsung Galaxy A13 va avea o cameră de 50 megapixeli și o baterie de 5.000 mAh. Publicația a raportat, de asemenea, că modelul va putea fi achiziționat sub prețul de 200  de euro, însă nimic nu a fost confirmat oficial. 

Tot la începutul acestei luni, rapoartele au anunțat că noul Galaxy A73 va veni cu un senzor de 108 megapixeli, însă nu este prima dată când Samsung folosește această tehnologie, deoarece atât Galaxy S20 Ultra, cât și Galaxy S21 Ultra prezintă senzorul menționat. Cu toate acestea, nu este clar dacă Samsung va folosi un senzor existent în Galaxy A73.

O publicație sud-coreeană a anunțat că gigantul tehnologic va introduce suportul pentru stabilizarea optică a imaginii (OIS) pe toate modelele din seria Galaxy A până în 2022. În prezent, Galaxy A22, Galaxy A52 și Galaxy A72 sunt singurele smartphone-uri din seria Galaxy A care dispun de OIS pentru camera din spate. 

Sursă: gadgets.ndtv.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>