Amazon lansează robotul care îți aduce berea pe canapea

Robotul Astro este un alt exemplu de dispozitiv multifuncțional pe care Amazon l-a prezentat pentru utilizare casnică. Pe lângă alte capabilități, Astro poate de asemenea să joace rol de sistem de securitate mobil. Dispozitivul inteligent vine echipat cu roți și camere video, motiv pentru care ar putea fi confundat la fel de bine cu un dispozitiv Echo Show mobil. 

Robotul este setat să urmărească utilizatorul prin casă și poate, de asemenea, să completeze sistemul de securitate video. Ecranul inteligent poate stimula diverse stări emoționale și poate realiza contact vizual cu utilizatorul. În clipurile postate de Amazon se pot observa diverse moduri de utilizare, de la redarea playlist-ului muzical la supravegherea casei de la distanță. 

Astron a fost gândit astfel încât să execute tot felul de comenzi, inclusiv să se ducă singur la stația de alimentare, la fel ca un aspirator robot. Producătorul spune că poate fi integrat în sistemul de securitate Ring și poate verifica, la fel ca drona de securitate care zboară singură prin casă, lansată de Amazon: Ring Always Home Cam, ce se întâmplă atunci când un senzor sau o cameră pornește o alarmă. 

Unul dintre cele mai amuzante lucruri pe care Astron le poate face este să-ți aducă tot felul de lucruri. În exemplul dat de Amazon, robotul transporta o bere în unul dintre cele două recipiente pentru lichide plasate în suportul din spate. Compania nu a informat însă dacă robotul este sau nu rezistent la apă. Prețul pentru un astfel de robot se ridică la suma de 1.000 de dolari. 

Sursă: go4it.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>