Dogecoin atinge cel mai mare preț din ultimele două luni, în timp ce Shiba Inu Coin pierde teren

Cele două criptomonede concurente se mișcă în prezent în direcții opuse. În timp ce Shiba Inu Coin a câștigat teren în ultimele două săptămâni, criptomoneda Dogecoin a ocupat o poziție superioară, obținând câștiguri semnificative. 

După ce prețul său a crescut cu aproape 26% în ultimele 24 de ore, un dogecoin (DOGE) valorează în prezent aproximativ 0,30 dolari. Acest lucru ar trebui să-l mulțumească și pe Elon Musk, care a făcut recent titluri de știri confirmând că portofoliul său cripto conține de fapt Dogecoin. 

Moneda Shiba Inu (SHIB), pe de altă parte, a trebuit să reducă unele pierderi și a scăzut cu aproximativ 23% în ultimele 24 de ore, după ce a înregistrat un nou maxim istoric la începutul acestei săptămâni. O monedă Shiba Inu valorează în prezent aproximativ 0,000061 de dolari. 

În clasamentul celor mai valoroase criptomonede din lume, cu o capitalizare de piață de 39,84 miliarde de dolari, Dogecoin se încă se clasează încă pe locul 9 în top. Shiba Inu Coin ocupă locul 10, cu o capitalizare de piață puțin mai mică, de aproximativ 36,21 miliarde de dolari. Rămâne de văzut dacă această pereche competitivă de criptomonede vor continua cursa de supremație în săptămânile următoare. 

Sursă: notebookcheck.net

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>