Samsung și Tesla vor să producă cipuri de 7 nanometri

Încă de la începutul acestui an, Tesla și Samsung au discutat de mai multe ori despre proiectarea cipurilor 7 nanometri și au schimbat câteva prototipuri pentru viitorul computer cu conducere autonomă Tesla Hardware 4, a raportat Korea Economic Daily. 

Samsung produce deja cipuri pe computerele hardware 3 actuale de la Tesla. Directorul executiv al companiei, Elon Musk, a declarat în cadrul evenimentul AI Day care a avut loc în august că Tesla va introduce un nou hardware pentru computerul său cu conducere automată destinat vehiculului electric Cybertruck în „aproximativ un an”. 

În industria de fabricație a contractelor cu cipuri, Samsung, cu 17,3%, ocupă locul doi după TSMC, care deținea un procent de 52,9% din cota de piață, potrivit unor statistici din luna iulie oferite de furnizorului de analize TrendForce.

Samsung vrea să domine piața globală a semiconductorilor, în timp ce Tesla își urmărește eliminarea completă a mașinilor poluante cu alternative electrice. Producătorul de telefoane a investit mult în facilitățile sale pentru a se apropiat cât mai mult de TSMC, cel mai mare producător de cipuri la nivel global. 

Samsung are nevoie de oportunități de producție pentru a ieși în față, iar Tesla are nevoie de un hardware bun pentru a-și duce la bun sfârșit misiunea. Din colaborare celor doi giganți tehnologici pot rezulta lucruri uimitoare.

Sursă: gadgets.ndtv.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>