Wyze își actualizează camera panoramică. Pan Cam primește viziune nocturnă pe culori

Compania economică pentru case inteligente a lansat cea de-a doua generație Wyze Cam Pan, produs care a debutat în urmă cu trei ani. Noul model este disponibil acum în magazine și poate fi achiziționat la prețul de 400 de dolari. Producătorul a introdus funcția de viziune nocturnă pe culori și senzori mai buni pentru detectarea mișcării.

La nivel vizual, noul dispozitiv arată exact ca predecesorul său. Se poate observa o cameră interioară cu fir, având o claritate HD 1080p și convorbire bidirecțională, însă caracteristica sa principală este abilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade în ambele părți și vederea pe verticală la un unghi de 93 de grade. Mai mult, funcția de scanare panoramică vă permite selectarea a patru puncte de urmărire, astfel încât să obțineți patru camere într-una singură. 

O altă caracteristică introdusă pe noul model este sistemul de lumini infraroșii invizibile, care nu perturbă liniștea celor mici în timpul somnului. Printre funcțiile incluse deja pe restul dispozitivelor Wyze, se numără stocarea prin intermediul unui card micro SD, care permite înregistrarea 24/7, stocarea gratuită în timp de 14 zile a videoclipurilor bazate pe evenimente, (până la 12 secunde pe clip) și sistemul care pornește alarma de alertă în caz de fum sau dioxid de carbon.

Sursă: The Verge

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>