Google lansează Chrome 94 pentru Android, macOS, Windows și Linux

Actualizarea va fi lansată în următoarele săptămâni și va aduce noi caracteristici de securitate, alături de noi funcționalități și remedieri de erori, printre care modul HTTPS-First, o versiune mai sigură a HTTP atât pentru sistemele desktop, cât și pentru Android. 

Cu cea mai recentă actualizare, browserul va afișa, de asemenea, un avertisment pe întreaga pagină atunci când utilizatorul încarcă un site care nu acceptă HTTPS, asigurând confidențialitate în momentul în care acesta se conectează rețele publice de Wi-Fi. Google spune că acest lucru a fost planificat anterior pentru Chrome 92. 

Chrome 94 permite, de asemenea, tabletelor Android să găzduiască site-uri web pentru desktop. Acum poate permite blocarea grupurilor de file inactive, pornirea automată a aplicațiilor web progresive (PWA), afișarea unei interfețe UI actualizate pe Android, afișarea randărilor actualizate ale tabelelor pe paginile web și multe altele. 

Pentru a gestiona filele cu ușurință, Chrome 94 a introdus un mod de editare în versiunea iOS. Utilizatorii pot selecta mai multe file și apoi le pot adăuga în lista de citire, marcate, partajate sau închise. De asemenea, versiunea pentru iOS oferă suport pentru descărcarea și deschiderea fișierelor de tip mobileconfig, utilizate pentru configurarea unui iPhone, iPod touch sau iPad pentru a funcționa cu anumite sisteme de întreprindere. 

Sursă: gadgets.ndtv.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>