Cum funcționează aplicația care te ajută să scanezi certificatele digitale Covid

Proprietarii de restaurante, baruri sau săli de evenimente, dintr-o localitate cu o incidență a cazurilor de infestări Covid-19 de peste 3 la mie, sunt nevoiți să facă accesul clienților în locație prin scanarea certificatelor digitale. Check DCC este aplicația de mobil gratuită pe care aceștia o pot folosi pentru a se încadra în normele emise de organele de reglementare. 

Aplicația Check DCC sau „Verifică Certificatul Digital Covid”, realizată de Serviciul de Telecomunicații Speciale, va deveni un instrument necesar pe teritoriul țării în următoarele săptămâni, odată cu creșterea incidenței peste pragul de 3 la mie. Astfel, fără certificatul digital care să ateste că ești vaccinat, nu vei mai avea acces în locațiile de socializare și nici la evenimente. 

Cum se folosește aplicația Check DCC 

Verificarea și validarea certificatului de vaccinare Covid-19, creat pentru călătoriile în țările din UE a devenit obligatoriu și în România, în localitățile cu rata de infectare de peste 3 la mia de locuitori. Aplicația Check DCC se poate descărca pe un dispozitiv care rulează sistemul de operare Android, din magazinul de aplicații Google Play. Autenticitatea documentului se poate verifica indiferent dacă a fost emis în România sau în orice altă țară din blocul comunitar. 

Aplicația se descarcă în mod gratuit și are o interfață ușor de utilizat. După instalare, tot ceea ce trebuie să faci este să permiți acordul de folosire a camerei pentru scanarea codului QR. Dacă ești conectat la o rețea stabilă de internet, ar trebui să-ți apară imediat datele relevante despre client. Dacă vă confruntați cu probleme tehnice, operatorii economici vă stau la dispoziție la numărul de telefon: 021.414.44.25. 

Sursă: playtech.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>