Noul Kindle Paperwhite de la Amazon va avea un ecran mai mare de 6.8 inci

Amazon se pregătește pentru lansarea a două noi dispozitive: un Kindle Paperwhite și un Kindle Paperwhite Signature Edition. Ambele vin cu un afișaj mai mare de 6,8 inci comparativ cu actualul Paperwhite care măsoară doar de 6 inci. Este de menționat faptul că doar modelul din Signature Edition dispune de noua încărcare prin wireless, alături de mai mult spațiu de stocare și lumini care se reglează în funcție de luminozitatea mediului. 

Spre deosebire de modelul de bază care include un spațiu de stocare de 8GB, ediția Signature oferă acum 32GB, însă rezoluția de 300ppi rămâne neschimbată. Cu toate acestea, cantitatea de LED-uri pentru lumina frontală a dispozitivului a crescut de la 5 la 17, iar temperatura lor de culoare ar trebui să fie, de asemenea, reglabilă, la fel ca pe actualul Kindle Oasis. 

Deși noile Kindle Paperwhites au preluat unele caracteristici de la Oasis, vor rămâne câteva caracteristici exclusive pentru modelul premium oferit de Amazon. Acestea includ designul său ergonomic, orientarea automată a paginii și butoanele fizice de rotire, conform tabelului de comparație. Din păcate, nu se menționează tipul de conector USB pe care îl vor folosi noile modele, deci nu este clar dacă producătorul intenționează în cele din urmă să le actualizeze la USB-ul de tip C. 

Noul design adaugă o bară de navigare care face mai ușoară trecerea între ecranul de pornire al dispozitivului, biblioteca și carte în curs de desfășurare. Cel mai probabil, această nouă interfață va fi preîncărcată pe noile Kindle după lansare.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>