Google lucrează la un al doilea smartphone Pixel pliabil

Gigantul tehnologic pare să testeze intern un al doilea smartphone Pixel pliabil, potrivit unor informații publicate de Google 9to5. Nu se știu multe despre ce formă ar putea lua prototipul denumit „Jumbojack”, însă sursa a oferit câteva detalii cheie. 

Se pare că noul telefon pliabil ar avea două ecrane, dintre care una se dezactivează când dispozitivul este pliat. Asta sugerează că putem vedea un design similar cu pliabilele Samsung, care combină un mic ecran extern cu un afișaj pliant intern mai mare. Cu toate acestea, nu există niciun detalii care să dezvăluie dimensiunile ecranului sau specificațiile interne.

Există, de asemenea, speculații potrivit cărora numele de cod „Jumbojack” ar putea fi o referință la faptul că telefonul va plia „stilul hamburger” ca un Z Flip spre deosebire de „stilul hotdog” ca un Z Fold. În prezent nu există nicio indicație despre când sau dacă „Jumbojack” se va lansa comercial. 

Există posibilitatea ca acesta să fie doar un prototip intern, conceput pentru a ajuta la construirea funcționalității pliabile, cum ar fi îmbunătățirea multitaskingului în Android. Chiar și așa, existența sa sugerează că gigantul american este mai serios în ceea ce privește pliabilele pe care le-a prezentat inițial și că se pregătește să aducă pe piața smartphone-urilor un rival emblematic pentru Pixel 6. 

Sursă: The Verge

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>