Elon Musk spune că următoarea misiune SpaceX va avea Wi-Fi gratuit și încălzitor pentru alimente

La trei zile de la misiunea civilă Inspiration4, lansată de SpaceX, au apărut și primele filmulețe de la bordul capsulei Dragon. Deși membrii echipajului păreau că petrec timp minunat împreună, se pare că au existat și câteva nemulțumiri: prima lor masă în spațiu a fost servită rece. Drept răspuns, CEO-ul SpaceX, Elon Musk, și-a cerut scuze față de echipaj și a promis că în viitoarele misiuni echipajul va primi mâncare caldă, dar și Wi-Fi gratuit. 

Inspiration4 este primul zbor spațial orbital cu civili de până acum, misiune operată de SpaceX. Compania a declarat anterior că cei patru membri de la bordul capsulei sunt sănătoși și fericiți. Chiar înainte de a-și petrece prima noapte în spațiu, aceștia călătoriseră de mai bine de 5 ori în jurul Pământului, privind din cupola navei Dragon, cea mai mare fereastră spațială construită vreodată. Aceștia s-au bucurat de clipe inedite la bordul navei, însă confortul de acasă, cel puțin în materie de mâncăruri, a rămas același. Li s-au avut la dispoziție cafea și ceai, pizza, sandvișuri, chiftele, salamuri și diferite gustări. 

Misiunea a fost lansată de la Centrul Spațial Kennedy al NASA din Florida, la două luni după ce Richard Branson a zburat în spațiu la bordul navei sale Virgin Galactic, urmată de fondatorul Amazon Jeff Bezos pe vehiculul său Blue Origin. Fiind cea mai recentă misiune organizată de SpaceX, companie pe care Musk a fondat-o în 2002 cu scopul de a coloniza Marte și de a face din oameni o specie multi-planetară.

Sursă: gadgets.ndtv.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>