Elon Musk declară că serviciul de internet Starlink va părăsi versiunea beta în octombrie

Elon Musk, CEO-ul SpaceX, a scris pe Twitter că rețeaua de internet prin satelit Starlink a companiei va ieși din faza beta luna viitoare, două luni mai târziu decât era inițial programat, anunț dezvăluit la evenimentul Mobile World Congress, când a mai spus că se așteaptă ca serviciul să aibă  peste 500.000 de utilizatori în decurs de 12 luni. 

Sistemul Starlink solicită o constelație de aproape 12.000 de sateliți pe orbite joase ale Pământului, care vor transmite servicii de internet în bandă largă continuă. Un terminal costă 499 USD și există o taxă lunară în valoare de 99 USD pentru servicii. 

Testul beta a fost deschis public în octombrie 2020, iar Musk a declarat în august că SpaceX a livrat 100.000 de terminale Starlink, care include o antenă de satelit și un router Wi-Fi, utilizatorilor din 14 țări. Odată cu încheierea testului beta, este foarte probabil ca acest număr de 100.000 să crească, deși este greu de spus când ar putea ajunge la jumătatea de milion pe care a prezis-o Musk. 

Serviciul de internet Starlink a fost gândit pentru a fi vândut direct consumatorilor din zonele rurale din întreaga lume, printre alți clienți, promovând o viteză de încărcare de 100 Mbps și 20 Mbps. Cu toate acestea, recenziile serviciului Starlink au fost mixte.

Sursă: The Verge

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>