60% dintre aplicațiile scoase de pe App Store nu au o politică de confidențialitate

Raportul de aplicații mobile din 2021 de la Pixalate, o platformă globală de informații și furnizor de protecție împotriva fraudei în timp real, arată că peste 813.000 de aplicații au fost eliminate în prima jumătate a anului 2021 din Google Play Store și Apple App Store, cu mai mult de 86% dintre acestea, vizând copii cu vârsta de cel puțin 12 ani. 

Conform raportului, care a analizat peste 5 milioane de aplicații mobile în App Store și Google Play Store, acestea au avut peste 21 de milioane de recenzii ale consumatorilor în App Store înainte de eliminare. Radierea aplicațiilor ar putea fi cauzată de diverși factori, inclusiv o încălcare a politicii magazinului sau retragerea dezvoltatorului. 

Preocupând potențial agenții de publicitate și consumatorii, aceste aplicații pot rămâne instalate pe un dispozitiv chiar și după ce aplicația a fost eliminată din magazinul de aplicații. Dacă o aplicație a fost eliminată din cauza unei încălcări a politicii, există un risc crescut pentru confidențialitatea și securitatea consumatorilor, precum și siguranța mărcii pentru agenții de publicitate. 

Sursă: 9to5mac.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>