Noul iPad mini 2021 primește conectivitate 5G și mai multă putere GPU

Noua generație de iPad mini vine cu aceleași performanțe ale unităților de procesare grafică ca noile telefoane din seria iPhone 13. Modelul reproiectat, cunoscut  ca iPad mini 6 sau iPad mini 2021, este, de asemenea, oferit cu un suport pentru conectivitate 5G cu undă milimetrică (mmWave 5G). Producătorul american a confirmat introducerea sistemului de conectivitate 5G pe noul iPad în cadrul evenimentului de lansare de la începutul acestei săptămâni. 

Raportul dezvăluit de Apple susține că viteza de ceas listată este mai mică decât frecvența de 3,2 GHz asociată cu iPhone 13. Producătorul nu detaliază frecvența ceasului la modelele sale iPad și iPhone, însă la momentul dezvăluirii, Apple a specificat că procesorul cu șase nuclee de pe noul iPad mini este capabil să un „salt de performanță de 40%” comparativ cu modelul din generația anterioară care avea un cip A12. 

Specificațiile disponibile pe site-ul companiei arată, de asemenea, că noul model are suport 5G pe benzile joase și medii, însă nu există detalii care să confirme unda milimetrică (mmWave 5G) pe noul iPad mini. Dacă aceasta nu este  inclusă, asta ar putea însemna că nu va putea oferi acces la date de mare viteză folosind benzi radio cu frecvență mai mare care variază de la 24GHz la 40GHz, fiind menite să ofere o acoperire mai bună în zonele dens populate. 

Precomenzile pentru noul iPad mini sunt prezente deja în peste 28 de țări și regiuni, modelele fiind accesibile începând de vinerea viitoare. 

Sursă: gadgets.ndtv.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>