Apple Watch Series 7 vine cu noi specificații

O serie de noi specificațiile legate de mult așteptatul Apple Watch Series 7 ar fi fost detaliate printr-un document intern distribuit pe Twitter, care sugerează că noul model vine alimentat de sistemul S7 al companiei. De asemenea, acesta include detalii despre capacitatea de stocare, greutate și alte specificații tehnice și, cu toate că Apple comercializează noua generație Apple Watch ca fiind cel mai avansat model de smartwatch, nu pare să aibă multe diferențe față de modelul anterior, dezvăluit în 2020. 

Documentul sugerează că versiunea din aluminiu cântărește 32 de grame, iar variantele care măsoară 41 mm, respectiv, 45 mm, 38,8 de grame. Modelele din titan, pe de altă parte, cântăresc 42,3 grame, respectiv 51,5 grame. Informațiile sugerează, totodată, că Apple Watch Series 7 ar dispune de același spațiu de stocare de 32 GB, la fel ca Apple Watch SE și Apple Watch Series 6. 

Noul dispozitiv vine cu aceeași durată de viață a bateriei de 18 ore ca modelul din generația anterioară și, deși s-a dorit o serie de îmbunătățiri în privința acestui aspect, utilizatorii se vor putea bucura de o performanță și de o calitate mai bune a afișajului. În ceea ce privește luminozitatea, Apple Watch 7 poate fi încărcat cu până la 33% mai repede cu noul cablu USB-C inclus în cutie. 

Sursă: gadgets.ndtv.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>