Se așteaptă ca noile Apple AirPods 3 să apară în cursul lunii octombrie

Potrivit unui raport, noile căști au intrat în producție și unitățile au început, de asemenea, să fie livrate de la furnizori către Apple. Producția inițială a căștilor a fost scăzută, motiv pentru care nu au apărut împreună cu seria iPhone 13 la evenimentul Apple Streaming din California care a avut loc în urmă cu două zile. 

Compania ar putea lansa căștile TWS mai târziu în acest an, se arată în raport, cu posibilitatea de a veni în timpul unui eveniment din octombrie, împreună cu AirPods Pro de a doua generație. Se spune că evenimentul de lansare de luna viitoare va dezvălui noi dispozitive Mac cu chipset M1X. 

Analistul de piață Ming-Chi Kuo de la Apple a prezis de două ori că viitoarele căști TWS vor avea fie un preț mai mare decât AirPods 2 sau se vor situa pe aceeași linie cu generația anterioară. În ambele scenarii, analistul este de părere că Apple va continua să vândă ambele căști simultan, având în vedere că designul noilor AirPods 3 pare să fie similar cu cel al căștilor AirPods Pro. 

Deși nimic nu a fost încă confirmat, se zvonește că cea de-a treia generație de căști AirPods vine cu un nou chipset și acceptă Apple Music Lossless Audio. De asemenea, sursele au informat că bateria va avea o durată de viață mai mare decât AirPods de-a doua generație.

Sursă: gadgets.ndtv.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>