Realme Band 2 vine cu un ecran mai mare și cu o autonomie de până la 12 zile

Producătorul chinez a prezentat astăzi cel mai nou dispozitiv pentru fitness, pregătit să-și facă apariția pe piața asiatică. Realme Band 2 vine cu un afișaj color mai mare și include monitorizarea oxigenului din sânge (SpO2) pentru a oferi o experiență îmbunătățită față modelul lansată anul trecut. 

Noul Realme Band 2 are, de asemenea, o construcție rezistentă la apă și se pretinde că va furniza până la 12 zile de viață a bateriei la o singură încărcare. Brățara de monitorizare va primi în timpul exercițiilor de fitness până la 90 de moduri sportive printr-o actualizare viitoare. 

Dispozitivul vine cu un ecran tactil de 1.4 inci cu rezoluție de 167×320 pixeli și 500 de nits de luminozitate maximă. Afișajul are o dimensiune semnificativ mai mare în comparație cu ecranul de 0.96 inci disponibil pe modelul original. Totodată, designul a fost îmbunătățit prin introducerea unui suport pentru bretele universale de încheietură de 18 mm.

Realme Band 2 include un senzor care permite monitorizarea continuă a ritmului cardiac și, de asemenea, ajută utilizatorii să alerteze dacă acesta depășește limita de siguranță. Cu toate acestea, măsurarea nu este aprobată în scopuri de diagnostic și tratament medical, așa cum este cazul majorității dispozitivelor portabile. Comercializarea noului Realme Band 2 este așteptată să înceapă odată cu sfârșitul acestei luni. 

Sursă: gadgets.ndtv.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>