Aplicația mobilă YouTube lansează o nouă funcție de traducere pentru comentarii în peste 100 de limbi

Platforma de streaming pune la dispoziția utilizatorilor din întreaga lume posibilitatea de a traduce comentarii în peste 100 de limbi. Aplicația YouTube are acum sub fiecare comentariu un buton care permite traducerea textului instant, utilizatorii putând naviga cu ușurință între textul tradus și comentariul original postat într-o limbă regională.

Butonul de traducere YouTube promite conversații cu comunitățile din întreaga lume. După cum sa menționat, aplicația acceptă traducerea în peste 100 de limbi, inclusiv spaniolă, portugheză, germană, franceză, Bahasa și multe altele. Trebuie să faceți clic pe buton de fiecare dată când doriți să traduceți comentarii, însă este de menționat faptul că nu traduce automat toate comentariile unui videoclip.

Noua funcție de traducere YouTube este raportată ca fiind disponibilă atât pentru utilizatorii de aplicații web YouTube, cât și pentru cele mobile și a fost lansată în intenția de a-și extinde acoperirea globală. Gigantul american a fost descoperit recent făcând și traduceri automate pentru titlurile și numeroasele descrieri ale videoclipurilor de pe platformă. 

Sursă: gadgets.ndtv.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>