Actualizarea consolei de jocuri PlayStation 5 aduce extindere SSD și un suport audio 3D pentru televizoare

Consola de jocuri primește cea de-a doua actualizare software majoră care oferă suport audio 3D pentru difuzoare TV, capacități de extindere a stocării SSD M.2, personalizare Control Center, noi caracteristici sociale pentru Game Base, titluri de joc actualizate în Biblioteca de jocuri și teste de rețea pentru PlayStation Now.  

Pe lângă toate acesta, Sony a anunțat și actualizări pentru aplicația PlayStation și pentru PlayStation Remote Play. Consola PS5 a fost lansat în noiembrie 2020 și vine în două modele:  PlayStation 5 și PlayStation 5 Digital Edition.

Dezvoltatorul a revizuit, de asemenea, experiența de joc, astfel că este mult mai ușor pentru gameri să-și personalizeze Centrul de control rearanjând și alegând ce comenzi să ascundă sau să dezvăluie în partea de jos a ecranului. Jucătorii pot vizualiza, scrie sau răspunde cu ușurință la mesaje direct din Game Base care, după extinderea la modul ecran complet, jucătorii pot vedea ce prieteni sunt online, ocupați sau offline. Jucătorii pot, de asemenea, să accepte sau să respingă mai multe cereri de prietenie simultan.

Rezoluția PlayStation Now poate fi acum selectată pentru streaming între 720p sau 1080p, în funcție de joc. În plus, există o nouă distincție pe care jucătorii îi acordă altora, împreună cu un nou Trophy Tracker care le permite jucătorilor să acceseze rapid până la cinci trofee. PlayStation 5 va captura automat videoclipuri atunci când jucătorii depășesc scorurile Personal Best. Începând cu 23 septembrie, utilizatorii pot vizualiza împreună transmisiile pe ecran ale prietenilor lor în aplicația PlayStation. 

Sursă: gadgets.ndtv.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>