Laptopuri Huawei MateBook 13s și MateBook 14s vin cu cele mai noi procesoare Intel Core

Noile laptopuri MateBook de la Huawei au fost lansate cu ecrane tactile de 2,5K și cu procesoare Intel Core de a 11-a generație. Huawei MateBook 13s și MateBook 14s vin, de asemenea, cu difuzoare quad și, în plus față de hardware-ul de vârf, notebook-urile au acces preîncărcat la Huawei AppGallery pentru aplicațiile mobile. 

Există, de asemenea, un mod extins pentru a permite utilizatorilor să-și proiecteze sarcinile de pe laptopuri pe o tabletă Huawei. Totodată, alături de MateBook 13s și MateBook 14s, producătorul a dezvăluit MateStation X și MateStation S, două dintre noile sale desktop-uri. Ambele modele vin în opțiuni de culoare Spruce Green, Bright Moon Silver, Deep Space Grey. 

Opțiunile de conectivitate de pe Huawei MateBook 13 includ Wi-Fi 6 cu bandă dublă, Bluetooth v5.1, două porturi USB de tip C și o mufă pentru căști de 3,5 mm. Laptopul conține o baterie de 60Whr care este cuplată cu un încărcător de 65W.  

Spre deosebire de MateBook 13, versiunea Huawei MateBook 14 include un USB 3.2 Gen1, un HDMI, iar unul dintre porturile USB de tip C de pe modelul de vârf acceptă, de asemenea, standardul Thunderbolt 4. Modelul vine dotat cu o tastatură full-size standard cu iluminare din spate, asociată cu un touchpad și cu zona de detectare Huawei Sharing. De asemenea, vine cu un buton de alimentare echipat cu senzor de amprentă.

Sursă: gadgets.ndtv.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>