Cel mai nou monitor Samsung vine dotat cu o cameră web și cu suport Windows Hello

Noul Monitor S4 de la Samsung vine dotat cu toate accesoriile de care ai nevoie pentru a-ți asigura un spațiu ideal de muncă acasă. Are difuzoare stereo de 2W, o cameră web HD pentru conferințe online și un microfon incorporat. În plus, motorul dispune de un port USB pentru a vă ușura munca și vine la prețul de 319,99 dolari în Statele Unite ale Americii. 

Camera web de 24 de inci și 1080p se integrează perfect datorită unui design pop-up care păstrează lucrurile în ordine atunci când nu sunteți în apeluri video. Ca bonus, designul funcționează ca un declanșator de confidențialitate pentru camera web, cu scopul de a preveni aparițiile accidentale pe cameră. Fiind dotată cu suportul Windows Hello, camera web poate scana fețele pentru a permite conectări rapide la aplicații sau site-uri web. 

Monitorul este, de asemenea, compatibil cu suporturile VESA pentru o funcționare mai eficientă. Porturile includ HDMI 1.4, DisplayPort 1.2, iar rata sa de reîmprospătare depășește 75Hz. Pe lângă SUA, Webcam Monitor S4 este lansat și în Europa, Coreea de Sud și Asia de Sud-Est.

Sursă: The Verge

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>