Apple lansează oficial mult așteptatul iPhone 13

Evenimentul de lansare pentru noua gamă iPhone 13 de la Apple va avea loc în această seară, pe 14 septembrie, și ne putem aștepta la o serie formată din patru modele: iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max. 

Zvonurile sugerează că noile modele din gama Apple vor avea crestături mai mici decât versiunile de anul trecut și senzori mai mari pentru a absorbi mai multă lumină. În noua gamă, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max vor avea, de asemenea, camere ultra-late mai bune și așteptate să vină în versiuni de stocare de 128 GB, 256 GB și 512 GB, în timp ce versiunile mai mici, iPhone 13 și iPhone 13 mini, vin disponibile în 64 GB și 128 GB. Este foarte posibil ca producătorul să ofere un model de stocare de 1 TB pentru iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max, însă acest lucru va putea fi confirmat de companie la evenimentul din seara aceasta. 

În ceea ce privește opțiunile de culoare, iPhone 13 și iPhone 13 mini sunt prevăzute să vină în opțiuni de culoare negru, albastru, roz, violet, roșu și alb. În schimb, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max sunt așteptate să debuteze în culorile negru, bronz, auriu și argintiu. De asemenea, întreaga gamă de iPhone 13 să întâmpine o creștere generală a greutății și grosimii. 

Se pare că iPhone 13 Pro Max are o baterie cu 18-20% mai mare comparativ cu modelul de anul trecut, iar versiunile Pro pot oferi o rată de reîmprospătare de 120Hz, dar se raportează că accelerează la 60Hz când se află în modul Low Power. 

Sursă: gadgets.ndtv.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>