WhatsApp testează funcția de transcriere a mesajelor vocale pentru utilizatorii iOS

Compania a anunțat recent că intenționează să lanseze o funcție pentru transcrierea mesajelor vocale. Informații oferite din surse sigure indică faptul că noua caracteristică este deja în curs de testare pe versiunea iOS a aplicației de mesagerie. În prezent, există aplicații terțe atât pe iOS, cât și pe Android, care oferă posibilitatea de a transcrie mesajele vocale, însă se pare că o astfel de funcție va fi disponibilă cât de curând și pe WhatsApp. 

O parte dintre informațiile oferite de WABetaInfo sugerează că WhatsApp trimite datele vocale pe care le obține sub formă de mesaje vocale direct către motorul de vorbire Apple pentru transcriere, lucru ce indică faptul că Facebook, compania care deține WhatsApp, nu ar fi implicat în procesul de transcriere. Se pare că utilizatorii vor trebui să acorde permisiunea de a partaja date vocale cu Apple dacă doresc să transcrie un anumit mesaj vocal pe WhatsApp.

Odată ce permisiunea este acordată, utilizatorii vor pregăti transcrierea mesajelor vocale într-o nouă secțiune numită Transcript. Ulterior, utilizatorii vor primi, de asemenea, marcaje temporarale pentru a le permite să sară la o anumită secțiune a mesajului. 

Deși unele aplicații terțe de pe Android și iOS oferă deja utilizatorilor modalitatea de transcriere a mesajelor vocale pe WhatsApp, acestea stochează date pe serverele lor care ar putea ridica probleme de confidențialitate. Nu există o dată exactă cu privire la momentul exact în care funcția de transcriere va fi disponibilă pentru utilizatori. 

Sursă: gadgets.ndtv.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>