Noile căști Apple AirPods 3 vor fi lansate mâine alături de mult așteptatul iPhone 13

Analistul Ming-Chi Kuo de la Apple a anunțat că noile AirPods 3 vor fi lansate alături de seria iPhone 13 marți, pe 14 septembrie. Prețul noii generații de căști va fi probabil mai mare, având în vedere că producătorul nu intenționează să întrerupă producția AirPods 2. Prima generație AirPods a fost lansată pentru prima dată în 2015, alături de iPhone 7, și a fost actualizată ulterior în 2019 ca model de a doua generație. 

Kuo a spus că Apple intenționează să vândă AirPods 3 la un preț mai mare, alături de căștile AirPods 2 existente deja pe piață. Deși prețul fi dezvăluit oficial odată cu debutul acestora, analistul evidențiază două speculații, bazate pe faptul că producția ultimei generații continuă în ciuda lansării iminente a noilor AirPods 3 programate pentru evenimentul de mâine. Cert este că Apple va ridica prețul noilor dispozitive sau va reduce prețul generației anterioare. 

Se zvonește că AirPods 3 vine cu un design actualizat, iar în ceea ce privește caracteristicile, este posibil ca Apple să își restricționeze sistemele de anulare a zgomotului activ la AirPods Pro și AirPods Max. Cu toate acestea, AirPods 3 ar putea obține funcția audio spațial cu urmărire dinamică a capului care va fi, de asemenea, susținută din perspectiva software-ului odată cu primei versiuni beta de iOS 15. 

Sursă: 91mobiles.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>