Apple avertizează că vibrații motoarelor puternice pot deteriora camerele iPhone

Gigantul american a adăugat noi informații în paginile sale de asistență, avertizând utilizatorii de iPhone că vibrațiile motocicletei pot deteriora în timp camera telefoanelor. Potrivit producătorului, expunerea dispozitivelor la vibrații de amplitudine ridicată în anumite intervale de frecvență, în special cele generate de motoarele de mare putere, poate degrada performanța camerei. 

Obiectivele camerei ‌iPhone‌ cu stabilizare optică a imaginii sau focalizare automată închisă sunt predispuse daunelor, deoarece senzorii magnetici sunt utilizați pentru a compensa mișcarea și vibrațiile în realizarea de fotografii sau videoclipuri. În cazul motoarelor mai mici, cum ar fi scuterele sau mopedele, Apple recomandă montarea unui suport de amortizare a vibrațiilor pentru a minimiza șansele de deteriorare.

Veștile aduc o dezamăgire imensă pentru motocicliștii cărora le place să folosească iPhone-ul pentru a naviga. Rămâne de văzut dacă viitoarele modele de iPhone pot depăși problema. În prezent, utilizatorii de iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8, iPhone SE 2 și iPhone 11 ar trebui să lase dispozitivul acasă în timpul călătoriilor sau cel puțin să evite atașarea directă de vehicul. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>