Ce se mai aude despre proiectul Apple Car produs de gigantul american?

Deși compania lucrează de câțiva ani la vehiculul electric cu conducere automată, nu a reușit să găsească un producător de automobile consacrat cu care să-l codezvolte, astfel că s-a decis să ducă ducă planul la bun sfârșit pe forțe proprii. 

Surse care au vorbit cu publicația economică Maeil Economic Daily susțin că Apple a înființat pentru prima dată o unitate de cercetare și dezvoltare pentru hardware-ul Apple Car în 2014. Doi ani mai târziu, în 2016, a întâmpinat unele provocări și a decis să caute un partener potrivit. 

De atunci, Apple a încercat să lege parteneriate cu Toyota, Nissan, BMW și Hyundai. Noul vehicul ar fi trebuit să apară de ceva vreme, motiv pentru care unele surse sunt de părere că unitatea de dezvoltare hardware de la Apple a încetat să funcționeze aproape complet. 

Cu toate acestea, unele zvonuri susțin că gigantul american este în căutarea și selectarea unor furnizorilor de piese finale pentru proiect și că motivul care a stat la baza deciziei de a lucra singur ar fi numeroasele întârzieri pe care le-a suferit, unii producători auto fiind reticenți în semnarea unui contract, cum ar fi Faxon, în timp ce alții alții pur și simplu preferă să se concentreze asupra propriilor planuri. 

Apple nu a oferit informații clare legate de stadiile de dezvoltare, însă unele rapoarte sugerează lansarea acestuia în 2024, la un deceniu distanță de la momentul în care au pus bazele primelor idei de producție. Totodată, plecarea lui Doug Field, care ocupa funcția de vicepreședinte Apple pentru departamentul de proiecte speciale, a încurcat oarecum planurile companiei. 

Sursă foto: sigmatelecom.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>