Apple Music adaugă mai multe mixuri de DJ cu funcții noi oferite de Shazam

Anul trecut, gigantul american a dezvăluit modalitatea prin care ar putea încorpora caracteristicile de identificare a pieselor muzicale pe iOS 14. Apple Music a introdus inițial mixuri și mashup-uri DJ în 2016 printr-un parteneriat cu Dubset Media Holdings pentru a identifica și a plăti muzica licențiată în cadrul mixurilor.

Acum, producătorul spune că, bazându-se pe tehnologia Shazam obținută în 2018 și în parteneriat cu diverse etichete, Apple Music dispune de instrumentele necesare pentru a identifica și a compensa creatorii individuali sau promotorii de evenimente. De asemenea, permite abonaților să vadă numele pieselor individuale, să sară peste melodii în mix și să le salveze în biblioteca lor offline. 

Apple Music spune că va comanda mai multe mixuri, după seriile lansate la începutul acestui an, pentru a marca Black Music Month și Pride, lucrând în strânsă legătură cu DJ-ii pentru a obține conținut suplimentar în serviciu. Aceasta este o nouă cale pentru a obține mixuri DJ pe Apple Music alături de altele mai vechi, cum ar fi platforma Dubset. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>