Apple depășește problemele de fabricație pentru Watch Series 7. Când va fi lansat noul model?

Se pare că gigantul american ar fi depășit problemele de producție pentru Apple Watch Series 7, urmând ca procesul de fabricare în masă a dispozitivului să înceapă la mijlocul lunii septembrie, potrivit unui raport al analistului Ming-Chi Kuo. Știrea vine odată cu pregătirile companiei dedicate marelui eveniment de toamnă din 14 septembrie care se va concentra cel mai probabil pe dezvăluirea ultimelor sale modele de iPhone și prezentarea ultimului Apple Watch. 

La sfârșitul lunii trecute, sursele internaționale au raportat că Apple a oprit temporar producția celui mai recent smartwatch, invocând probleme legate de noul design al Seriei 7, despre care se spune că vine cu un „afișaj și margini mai plate” decât modelele anterioare. Se pare că noul design ar fi forțat producătorul să utilizeze noi procese de producție care au creat „probleme de fiabilitate” în primele teste, informează The Verge. 

Noile iPhone 13 Pro și 13 Pro Max vor ajunge în patru culori mai conservatoare: negru, argintiu, auriu și bronz. Modelul Pro va veni în opțiuni de stocare de 128 GB sau 256 GB, în timp ce Max va veni în variante de 256 GB și 512 GB. Linia de iPhone 13 va fi dezvăluită în totalitate săptămâna viitoare, când se așteaptă și dezvăluirea noului Apple Watch. 

Sursă foto: macrumors.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>