Aplicația Google Pay a fost lansată oficial și în România

Până acum, serviciul de plăți Google Pay era disponibil în România doar prin intermediul  aplicațiilor de plată ale partenerilor, cum ar fi băncile sau operatori de plăți electronice. În curând, plățile Google Pay se vor putea face și în țara noastră, cu ajutorul aplicației lansată oficial pentru români. Aceasta va putea fi folosită de toți utilizatorii care folosesc telefoane Android, pentru a realiza plăți contactless sau online, simplu, sigur și rapid. 

Aplicația Google Pay protejează datele de plată, datorită multiplelor niveluri de securitate și, de asemenea, simplifică păstrarea biletelor de îmbarcare și a cardurilor de loialitate. În plus, plata cu smartwatch-ul va fi mult mai simplă, acum că suportul Google Pay pentru dispozitivele cu sistem de operare Wear OS va fi disponibil odată cu lansarea aplicației. 

Aplicația este disponibilă în peste 30 de țări la nivel mondial și oferă plăți sigure, sistemul fiind bazat pe o securitate construită pe mai multe niveluri. În acest sens, când este folosit pentru plăți în magazine, comerciantul primește un număr de card virtual și nu pe cel real. Astfel că dacă utilizatorul își pierde telefonul sau îi este furat, acesta poate să-l blocheze sau să-l șteargă prin funcția „Găsește-mi telefonul”. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>