Yahoo se întoarce sub forma unei companii de sine stătătoare

Yahoo, considerat cândva unul dintre cele mai cunoscute și utilizate portale web, a fost vândut de operatorul telecom Verizon din SUA, către compania Apollo Global Management. Yahoo și AOL, cunoscute anterior sub numele de Verizon Media, au fost achiziționate oficial de noii lor proprietari și redenumite ca „Yahoo”. 

Verizon a anunțat că vinde proprietățile către Apollo Global Management în luna mai, printr-o tranzacție despre care se spune că valorează 5 miliarde de dolari, aproximativ jumătate din cele aproape 9 miliarde de dolari pe care le-a plătit inițial gigantul telecomunicațiilor și o fracțiune din sutele de miliarde în care erau cele două companii, informează TheVerge. 

În prezent, Yahoo se află sub conducerea noului CEO, Guru Gowrappan, și va funcționa ca o companie independentă în cadrul Apollo Funds, o companie de capital privat care deține active precum retailerul de artizanat Michaels, restaurantele Chuck E. Cheese și stațiunea venețiană din Las Vegas. 

Verizon a vândut în 2019 Tumblr, care era un brand din portofoliul Yahoo, în timp ce Huffington Post a fost de asemenea vândut separat în 2020. Se pare că nu toate proprietățile anterioare ale AOL și Yahoo ajung însă la Apollo.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>