Samsung dezvoltă primul laptop cu ecran OLED pliabil

Gigantul tehnologic se pregătește pentru lansarea noului Galaxy Book Fold 17, un model mai puțin convențional, cu un ecran întins până deasupra tastaturii, substituind touchpad-ul. Designul noului dispozitiv prevede deja zonă de pliere, principala diferență fiind adaptarea ecranului OLED la un format de dimensiuni mai mari. 

Prezentat ca un hibrid între laptop și tabletă, noul Galaxy Book Fold 17 va avea un ecran care măsoară 13 inci, raportat strict la suprafața de până în zona de pliere, respectiv 17 inci împreună cu porțiunea de ecran din vecinătatea tastaturii. 

Nu se știe cu siguranță dacă Samsung are de gând să elimine în totalitate tastatura fizică, însă ecranul OLED va fi suficient de mare pentru a completa ambele jumătăți ale carcasei. Samsung va lansa în cele din urmă și un rival pentru Surface Duo cu ecran pliabil, însă cel mai probabil cu o diagonală mai apropiată de 8.1 inci în modul extins, în funcție de produsele celor de la Microsoft.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>