OM5 este noul stabilizator pentru smartphone cu mâner telescopic de la DJI

Compania chineză este deja la a patra generație în ceea ce privește producția de stabilizatoare pentru smartphone-uri, seria de gimbal-uri Osmo Mobile oferind clienților unele dintre cele mai calitative alternative pe această piață. 

Pentru cea de-a cincea generație, dezvoltatorul vrea să ofere un produs care să răspundă cerințelor mai multor utilizatori, integrând un mâner telescopic, similar cu un selfie stick extensibil. Modelul JII OM4 lansat anul trecut a abordat un design destul de diferit față de generația anterioară Osmo Mobile 3 din 2019. Noul gimbal vine într-un design mai compact, dar cu o extensibilitate mult mai mare față de modelele anterioare.

Deși compania nu a anunțat oficial noul DJI OM5, a apărut deja o serie de fotografii detaliate cu noul stabilizator. Dispozitivul poate fi transportat într-un buzunar mai mare, datorită unei plieri pentru o înălțime totală de numai 17 cm, și poate fi extins folosind suportul telescopic și stick-ul analogic, butonul de moduri și cel de înregistrare rămânând fixe în josul mânerului. 

În ceea ce privește durata bateriei, dacă modelul anterior promitea 15 ore autonomie, noul model va permite doar 6 ore și 20 de minute, din cauza diferențelor de design și integrarea unui suport telescopic au însă efecte negative asupra autonomiei lui DJI OM5. Dacă modelul anterior garanta aproximativ 15 ore de autonomie, noul model va permite doar 6 ore și 20 de minute.

Lansarea noul DJI OM5 va avea loc pe 8 septembrie și poate fi achiziționat la prețul de 159 euro, iar pentru cei care vor o versiune mai ieftină, producătorul chinez va păstra în ofertă modelul DJI OM4 SE, dar care nu va beneficia de suportul magnetic.

Sursă foto: then24.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>