Unul dintre cele mai bune seriale de comedie vine pe Netflix pe 1 octombrie

Platforma de streaming a obținut în 2019 drepturile de a difuza „Seinfeld”, într-un acord costisitor pe o perioadă determinată de cinci ani cu Sony Pictures Television.

Odată cu încheierea contractului de streaming cu Hulu, acord care a expirat la jumătatea acestui an, toate cele 180 de episoade ale sitcomului clasic din anii 1990 vor fi lansate pe Netflix, începând cu data 1 octombrie. 

Seinfeld este personajul principal și caracterizat de alții ca fiind omul care vrea să spună multe lucruri despre nimic. Nimic nu poate altera umorul său caustic, puțini având talentul său de a privi unele chestiuni cotidiene, de care ne lovim cu toții, dintr-o perspectivă originală și amuzantă.

Sitcomul, care a debutat în 1989, a rulat timp de nouă sezoane la NBC, câștigând de-a lungul timpului zece premii Emmy, inclusiv trei trofee pentru Richards, un premiu pentru Louis-Dreyfus și unul pentru întreaga serie de comedie în 1993. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>