Jabra reinventează adevărata tehnologie wireless cu noile căști Elite Jabra

Fiind una dintre primele companii care a introdus tehnologia wireless pe piața accesoriilor audio, Jabra se pregătește să lanseze noua sa gamă de căști de tip „true wireless”, adaptată pentru scenarii de utilizare specifice. 

Noua categorie Jabra Pro a fost concepută pentru utilizatorii care doresc o experiență superioară, indiferent de modul de desfășurare. Gama de produse a companiei include căștile Elite Pro și Elite Active și Elite, care vin echipate cu noi tehnologii și performanță ridicată în funcție de fiecare prag de preț în parte.

Modelul Elite 7 Pro are o autonomie mai bună, iar versiunea Elite 7 Active a fost realizată pentru utilizatorii care practică activități sportive. Însă pentru o pentru o experiență auditivă de calitate și la un preț accesibil, Elite 3 și Elite 1 pot fi alegerile ideale. 

Căștile Elite 7 Pro sunt cu 16% mai mici decât modelul popular Jabra Elite 75t, considerate ca fiind cele mai mici din întreaga gamă de produse care promit o calitate excepțională a sunetului și un confort optimizat. Printre specificațiile tehnice, noile căști beneficiază de tehnologia MultiSensor Voice, asigurând calitatea sunetului transmis în apeluri și oferind posibilitatea de a începe convorbiri telefonice atât prin microfonul tradițional al căștilor, cât și printr-un senzor de conducție osoasă. 

Setul de căștile vine cu o autonomie de nouă ore cu funcția ANC pornită (​​anulare activă a zgomotului ambiental), asigurând un timp de redare de 35 de ore, cumulat cu cel din cutia de încărcare. Mai mult, căști high-end dispun de compatibilitate Alexa, Siri și Google Assistant, oferind rezistență la apă și la impactul cu suprafețele rigide. 

Sursă foto: mspoweruser.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>