A apărut prima serie de imagini cu noul Xiaomi 11T

Producătorul tehnologic se pregătește pentru lansarea unei noi serii de telefoane performante, programată pentru această toamnă. Compania va renunța anul acesta la brandul „Mi” și ne putem aștepta ca noua gamă de produse să includă modele standard și Pro, purtând numele Xiaomi 11T. 

Ambele versiuni sunt așteptate să fie dezvăluite pe 15 septembrie, în cadrul unui eveniment online transmis la nivel global. Dacă imaginile apărute pe 91mobiles sunt originale, am putea vedea noile telefoane pregătite pentru sezonul de sărbători. 

Spre deosebire de Xiaomi Mi 11, noua serie vine cu actualizări semnificative la nivel vizual, cel puțin. Modulul de cameră este schimbat cu o versiune neconvențională ce implică un modul dreptunghiular de dimensiuni mai mari cu două camere proeminente și cu una mai mică situată la mijloc.

Din punct de vedere estetic, modelul ecranului pare să fie unul mai plat cu o cameră frontală de tip AMOLED la 120 Hz, față de LCD la 120 Hz, cum oferea Mi 10T din 2020. În ceea ce privește specificațiile tehnice zvonurile susțin că noile modele se vor baza pe procesoarele MediaTek de ultimă generație pentru Xiaomi 11T și Snapdragon 888 pentru Xiaomi 11T Pro, având două configurații: de 8+128 și de 8+256 GB. 

Mai multe detalii vor fi dezvăluite în următoarele două săptămâni, însă cert este că noua serie vine cu sisteme de cameră care ar putea folosi senzori de 64 megapixeli de la OmniVision și Sony IMX355 pentru modul ultra-wide. 

Sursă foto: notebookcheck.net

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>