Windows 11 va fi disponibil începând cu data de 5 octombrie

Microsoft a anunțat oficial că Windows 11 va deveni disponibil din 5 octombrie 2021. Astfel, toate computerele eligibile care utilizează Windows 10 vor putea face upgrade gratuit pentru ultima actualizare. Totodată, dispozitivele care au deja preinstalat Windows 11 vor vor fi puse direct în vânzare. 

Potrivit companiei, Windows 11 le oferă utilizatorilor o nouă experiență, concepută pentru a aduce utilizatorii mai aproape de ceea ce le place. Menit să  faciliteze, să crească nivelului de productivitate și să stimuleze creativitatea, Windows 11 poate fi  un „accesoriu” indispensabil pentru computerele din ziua de azi. 

Microsoft se așteaptă ca toate dispozitivele eligibile să primească actualizarea lor până la mijlocul anului 2022. De asemenea, rețineți că suportul pentru aplicațiile Android nu va fi disponibil de la început, dar va ajunge în cele din urmă. Compania a anunțat recent că va face unele modificări la cerințele procesorului, însă acest lucru nu se aplică și dispozitivelor care nu au procesoare compatibile, prin urmare, nu vor fi eligibile pentru actualizări. 

Utilizatorii de Windows 11 vor avea acces la un nou Microsoft Store, cu un design regândit în totalitate, care facilitează căutarea și descoperirea aplicațiilor, jocurilor, emisiunilor și filmelor preferate într-o singură locație. În continuare, Microsoft își propune să continue cu integrarea aplicațiilor de Android în noul Windows și în Microsoft Store, prin intermediul colaborării cu Amazon și Intel, iar cei înscriși în programul de testare Windows Insider vor avea la dispoziție o variantă de preview în următoarele câteva luni, spun sursele. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>