Un nou Xiaomi Store s-a deschis în țară. Află de unde poți să-ți iei ultimele oferte de telefoane

Noul Xiaomi Store din centrul comercial Sun Plaza s-a deschis publicului larg pe 28 august, la ora 11:00. Reprezentanții magazinului au anunțat că în zilele următoare, o serie de telefoane inteligente midrange și accesorii sunt disponibile spre achiziție cu reduceri de 10%, 15% și 20%, în funcție de numărul produselor achiziționate simultan.

Magazinul este situat la primul etajul al Centrului Comercial Sun Plaza din București, pe Calea Văcărești 391, considerat cel de-al doilea centru local al producătorului și reprezintă un pas înainte pentru atingerea obiectivului pe termen lung al companiei de a avea un Xiaomi Store în fiecare oraș mare din țară. 

Producătorul a umplut rafturile magazinelor cu produse premium, astfel încât fanii Xiaomi și cei pasionați de tehnologie să se confrunte cu un portofoliu extins de telefoane inteligente precum și cele mai populare produse din ecosistemul Xiaomi: purificatoare de aer, trotinete electrice, brățări inteligente, dar și numeroase produse din categoria smart home. 

În ultimul timp, Xiaomi și-a menținut statutul de companie cu o dezvoltare rapidă, demonstrând o creștere semnificativă în ceea ce privește veniturile și profitul net, care au depășit cu mult așteptările pieței. La nivel global, producătorul se situează pe locul al doilea cu o cotă de piață de 17% din livrările de smartphone-uri, depășind astfel gigantul Apple. 

Potrivit unui studiu de piață realizat de Canalys, în al doilea trimestru din 2021, compania  a depășit, în România, toți producătorii de telefoane mobile, înregistrând la nivel local o cotă de piață de 30%, în contextul în care creșterea anuală a fost de 205%. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>