Platforma de streaming HBO Max, complet diferită de HBO Go și HBO Now

HBO Max este un serviciu de streaming oferit de WarnerMedia Entertainment, destul de popular în SUA și în câteva țări europene. Mulți adepți ai platformei Netflix au migrat către noua alternativă lansată anul trecut datorită multor producții din cinema oferite în ziua lansării. 

HBO Max va fi lansat în această toamnă în șase țări europene, urmând ca în 2022 să se extindă în alte 14 state. Mulți au tendința de a confunda HBO Max cu cu serviciul de streaming cu HBO Go, care există de mulți ani pe teritoriul României și, la care, mulți dintre noi au acces gratuit. Există totuși o serie de caracteristici diferențiatorii între cele două servicii. Deși multe dintre producțiile de pe cele două platforme sunt aceleași, HBO Max se diferențiază prin difuzarea de filme lansate concomitent în cinema și online. 

„Vom ajunge în Europa în acest an. Există multe speculaţii cu privire la întârzieri, dar la toamnă ne vom lansa în ţările nordice şi în Spania. Ulterior, anul viitor, ne vom extinde în Europa Centrală şi de Est precum şi în Portugalia”, a anunțat directorul general la HBO Max, Christina Sellebakk, pentru regiunea EMEA care include Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în cadrul festivalului de seriale Séries Mania, care se desfăşoară zilele acestea în Franța. 

În momentul de față, HBO Max are 67,5 milioane de abonați și începând din toamna acestui an serviciul va deveni accesibil în Norvegia, Suedia, Finlanda, Danemarca, Spania și Andorra, urmând ca în 2022 să fie lansat în 14 țări: Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Republica Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia şi Slovenia. 

Sursă foto: theverge.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>