Rucsacul inteligent cu cameră de supraveghere și GPS

A apărut noul Seeon 180°, un rucsac cu o tehnologie avansată, care include o cameră de supraveghere, modul GPS și senzor de mișcare. Dispozitivul poate trimite coordonatele geografice ale utilizatorului, în caz de urgență, la unul sau mai multe contacte. Rucsacul include, de asemenea, panouri solare pentru încărcarea încărcarea power bank-ului încorporat, având o capacitate de 20.000 mAh. 

Mai mult, Seeon 180° este oferit cu lumini care se aprind automat în zonele întunecate. Camera de supraveghere este discretă și filmează la rezoluție Full HD, oferind, totodată, o scanare a ceea ce se află în spatele rucsacului, în timp ce senzorul de mișcare poate estima viteza de apropiere a obiectelor, dar și mișcările. Dacă detectează ceva suspect, camera trimite alerte pe telefon. 

Toate funcțiile inteligente incluse sunt controlate de un computer de dimensiuni mici, cu procesor ARM, încorporat de Seeon la 180°. Dacă dispozitivul este furat, senzorul GPS permite găsirea acestuia, toate caracteristicile rucsacului putând fi accesate din aplicația dedicată. 

În compartimentul principal există spații speciale pentru laptop și tabletă, însă există mai multe buzunare interioare și exterioare disponibile pentru dispozitive mai mici. Fermoarele izolate nu permit pătrunderea apei, iar materialul este unul de calitate superioară. Pentru doritori, noul Seeon 180° poate fi precomandat accesând platforma de finanțare participativă Kickstarter, la prețul promoțional de 200 de euro. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>