Noul Galaxy S21 FE a fost dezvăluit chiar înainte de lansarea oficială

Noul Galaxy S21 FE de la Samsung ar putea fi cel mai bine vândut telefon al companiei din acest an, considerându-se o alternativă mai ieftină a modelului S21, care vine cu același chipset Snapdragon 888, dar într-o configurație optimizată pentru bugete mai reduse. 

Designul noii generații S21 a apărut pentru scurt timp pe pagina oficială Samsung Franța, cu specificația lansării în viitorul apropiat, pretext folosit pentru a anunța includerea abonamentului YouTube Premium și disponibilitatea acestuia în versiune gratuită timp de patru luni pentru telefonul nou achiziționat. 

Printre specificațiile tehnice oferite de producător, aflăm că următorul model FE vine echipat cu chipsetul SD 888 5G și cu o memorie RAM de 6GB. Pe lista principalelor caracteristici intră și ecranul Super AMOLED Infinity-O, cu rezoluție Full HD+ și rată de împrospătare a imaginii la 120Hz. 

La fel ca în cazul restul modelelor din generația anterioară, noul S21 FE vine cu același acumulator de 5000mAh, o parte din spațiu fiind cedată modulului pentru încărcare Qi wireless, capabil să accepte până la 25W putere de încărcare. În plus, modelul este oferit cu o configurație cu trei camere de 12MP+12MP+8MP, a căror rezoluție nativă superioară, obținută prin procesul de  binning, va reduce nivelului de zgomot și optimizarea în ansamblu a calității imaginii, diferența fiind insesizabilă în condiții de iluminare adecvate. 

Sursă foto: eurogsm.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>