Huawei dezvoltă un ecran ultra curbat cu funcții tactile laterale

Producătorul chinez şi-a prezentat seria de flagship-uri P50 în China și, dincolo de faptul că sunt primele dispozitive de top ale companiei care se bazează pe HarmonyOS, Huawei se pregătește acum pentru lansarea unei serii pilot Mate 50. Nu există încă nimic oficial sau neoficial cu privire la dispozitivele viitoare, însă un brevet ar putea dezvălui planurile companiei. 

Potrivit Lets Go Digital, producătorul va introduce un afișaj Arc cu laturi ultra curbate și funcționalități tactile multiple. Sticla rotunjită cu ultra curbe de 88 de grade oferă o senzație naturală de atingere și ținere în palmă. Mai mult decât un „obiect de artă”, acest smartphone dorește să obțină echilibrul dintre estetică și confort. Totodată, o atingere dublă pe lateral, indiferent de zonă, poate activa comenzile virtuale ale sunetului. 

Brevetul a fost depus în martie 2019 și s-a văzut o implementare simplă pe seria Mate 30, dispozitive fără butoane pentru reglarea volumului. Conform acestor imagini, ecranul suplimentar va fi, de asemenea, utilizat pentru pictograme și chiar pentru citirea mesajelor pe o singură linie, similar cu afișajul minuscul al capacului telefoanelor Galaxy Z Flip din prima generație.

Sursă foto:gsmarena.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>