Tinder introduce verificarea conturilor de utilizator cu buletinul

Verificarea cu buletinul a conturilor de Tinder este obligatorie în unele regiuni, asigurându-i pe ceilalți utilizatori că au de-a face cu o persoană reală. Începând cu 2019, verificarea a fost testată cu utilizatorii Tinder din Japonia, prin încărcarea copiei unui act de identitate recunoscut la nivel global. 

Cu toate că este opțională în cele mai multe regiuni ale lumii, folosirea conturilor verificate ar putea fi introdusă ca și criteriu de afișare, motivând astfel tot mai mulți utilizatori să parcurgă această etapă pentru a-și spori șansele unor potriviri reușite.

Deși administratorii platformei de dating precizează că verificarea ID-ului este opțională pentru început, la fel ca și procesul de verificare a fotografiilor folosind selfie-uri, în timp, noua cerință ar putea deveni obligatorie pentru utilizatorii care vor un cont Tinder. În contextul protejării datelor personale, aplicația precizează și că procesul de verificare a identității va ține cont de confidențialitatea datelor, însă nu oferă detalii exacte despre modul în care va gestiona informațiile încărcate de utilizatori.

Opțiunea video Face-to-Face pentru o conectare imediată și introducerea „butonului de panică” pentru semnalarea abuzurilor, conectată cu verificarea fotografiilor, îi va ajuta pe utilizatori să converseze numai cu persoane reale, reducând cazurile de abuz comise cu ajutorul conturilor false.               

Tinder este cea mai populară aplicație de dating din lume, disponibilă în 190 de țări și în peste 40 de limbi. A fost descărcată de peste 450 de milioane de ori și a dus la peste 60 de miliarde de potriviri. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>