Au apărut prețurile noilor Realme GT Master și GT Master Explorer pentru Europa în magazinul oficial

Seria Realme GT Master este așteptată și pe piața din India și Europa, momentan fiind disponibilă doar în China. Potrivit etichetelor afișate în magazinul online, Realme GT Master vine la un preț aproximativ de 400 EUR, model disponibil doar într-o configurație de 8/256 GB cu un încărcător inclus, iar cel mai îndrăgit Realme GT Master Explorer este oferit la prețul de 500 EUR și vine cu 12/256 GB de memorie și un încărcător inclus. 

Aspectul celor două modele a fost gândit și dezvoltat de către renumitul designer Naoto Fukasawa. Versiunea Voyager Grey care din păcate nu va apărea și în Europa, are un spate neted din piele vegană, iar semnătura creatorului poate fi observată în partea de sus, lângă modulul camerei. Realme GT Master Explorer vine cu un ecran AMOLED de 6.55 inci în diagonală cu rezoluție Full HD+, refresh rate de 120Hz și certificare HDR10+. La interior regăsim un procesor Snapdragon 870, iar senzorul principal din spate are 50 MP.

Cele două telefoane GT Master Edition vor fi anunțate pentru piețele europene și indiene începând de astăzi. Merită menționat că ambele modele sunt derivate din realme GT 5G, flagship killer-ul companiei din acest an. Se comercializează pe plan local la suma de 2499 lei în varianta de bază și vine cu procesor Snapdragon 888. Există și o versiune cu 12 GB de RAM, însă aceea costă 2799 lei. 

Via: gsmarena.com

Sursă foto: gadget.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>